Naailes blok 2 2024

Naailessen beginnen 9 januari. Beide groepen zitten vol. Er is nog ruimte voor het volgen van workshop lockmachine en/of patroontekenlessen.In april start weer een blok van 10 lessen.

Blok winter januari 2024

In januari start het tweede lesblok van het seizoen 23-24. Lesdag is dinsdag. Zowel in de ochtend als in de avond is er plek voor nieuwe cursisten. Je bent van harte welkom.

Zomerstop 2023

In juli en augustus is er zomerstop. De naailessen beginnen medio september. Er is nog plek in de ochtend en in avondgroep. Informeer gerust.

Nieuwsbrief maart 2023

Bastaa! is een leuke website met vintage stoffen, kussens en hippe retro accessoires!Blok 3 start 11 april. De avondgroep van dinsdag zit vol t/m mei. In juni kun je nog losse lessen volgen. Op de ochtendgroep is nog plek.

Nieuwsbrief september 2022

Kijk via deze link: Welke kleuren gaan we veel zien in Najaar en Winter 2022/23? | Mode maken doe je zo Dubbelgevouwen zoomDeze techniek gebruik je enkel bij rechte zomen. Als je ronde zomen op deze manier gaat omvouwen, zullen er ongewenste rimpels verschijnen. Dit soort zoom is enkel geschikt bij dunne en middelzware stoffen. …

Nieuwsbrief september 2022 Lees meer »

Zomerstop

Laatste naailes van het seizoen 2021/2022 is dinsdag 28 juni. Het nieuwe seizoen start dinsdag 13 september.