Workshops

Modeatelier Moon geeft op verzoek workshops zoals

Tekenen

Wil je jouw eigen patronen tekenen? In blokken van  5 lessen leer je basisbeginselen van patroontekenen. Je leert kledingstukken op eigen maat te tekenen. De lessen duren gemiddeld 3 uur en worden om de 6 weken gegeven zodat je voldoende tijd heeft om huiswerkopdrachten te maken. Ik werk met basisboek Patroontekenen van Detje Bosgra, aangevuld met eigen werkbeschrijvingen. De prijs per blok van 5 lessen bedraagt €450 inclusief cursusmap, metermaatje en koffie/thee, exclusief cursusboek, tekenmateriaal en stof.

Basisnaaitechnieken

Je leert een aantal naaitechnieken, zoals het inzetten van een rits, het maken van (speciale) zakken in een kledingstuk, het leren naaien van (revers)kragen of het maken van mouwsplitten. Ik werk met het handboek voor zelfmaakmode van Knipmode en met eigen werkbeschrijvingen €45 inclusief materiaal, koffie en/of thee, exclusief handboek. Duur: 1.5 uur.

Lockcursus

Je leert om te gaan met je eigen lockmachine. Je krijgt meer handigheid in het bedienen van de lockmachine. Je leert verschillende steken die je toepast op verschillende materialen. €75 inclusief materiaal, koffie en/of thee. Workshop duurt gemiddeld 2.5 tot 3 uur afhankelijk hoe handig je bent. Je brengt zelf je lockmachine mee.

De genoemde prijzen zijn gebaseerd op individuele lessen van €30 per uur.

Informeer vrijblijvend ook naar andere mogelijkheden. Monique is op creatief gebied van vele markten thuis.

lock cursus
omgaan met je machine